CSI och kladdkaka

Hejj,
Kollar på CSI och väntar på att min kladdkaka ska svalna. :)
Imorgon blir det stallet ut på Näset. Längtar efter Lisa så det ska bli kul att träffa henne imorgon dåå! Annars känns det inte världsbäst att gå dit. Av massa konstiga anledningar som jag inte tänker dra här.
Annars är dagarna nu rätt så jobbiga, nu börjar känslorna komma tillbaka. Går tydligen inte att stänga av dom hur länge som helst. Ibland värmer dom men ibland svider dom. Men jag ska orka träffa alla, orka vara glad och orka vara snäll fast jag egentligen inte orkar. Jag ska orka!
Puss.

Gina

Hejj,
Jag håller på att koka snabbmakaroner. Ska iväg och rida om lite mer än en timme så måste ju äta något. ;)
Det är Gina jag ska rida, hon som jag provred häromdagen på stjärngården. Så det blir kanske att jag blir medryttare på henne nu då. :D
Annars går allt lättare än jag trodde idag, några tårar har väl runnit men jag lever, jag äter, jag sover. Trodde inte jag skulle kunna något av detta. Fast jag har stängt av tankar och känslor tror jag, det jobbiga hinner nog komma. Men just nu lever jag och andas, inte som vanligt men det går.
Puss.

Det svåraste inlägget hittills

Borta.

<3

Mörka Nätter
Mörka Dagar

I mina egna Tankar
jag Vankar

Letar efter Ljus
i Vårt tomma Hus

Hittar Ett
Som jag Sett,
miljoner gånger

Du.

Vinn ett smucke från cocoo.se hos Foki



Gå in på Fokis.se och var med i tävlingen där du kan vinna ett smycke från cocoo.se!

Hjärtat har sina skäl som inte Föståndet kan fatta.

Hejj,

Igår va jag och red på stjärgården igen. Det måste verka som att rida är det ända jag gör. Denna veckan känns det faktiskt så för mej med. x)

Men jag red iallafall en C-ponny som hette Gina. Jag skojar inte, hon va nog den bästa ponnyn jag ridit. Utom Piff kanske då. ;)

Första gången jag kom till Stjärngården visade hon alla hästarna när dom stog i hagen. När hon pekade på Gina vill jag pröva henne medengång. Så fick jag det igår då, hon va bäst! Så nu kanske jag ska börja ride henne lite på helgerna och så. Det är inte säker än, dom skulle ringa mej i eftermiddag och säga hur det blir. :)

Ha det gött! Puss.

En stor saknad av dej

Hejj,

När jag kom hem från skolan idag slängde jag väskan innanför dörren och cyklade som en galning till stallet för att hämta min ridhjälm. När jag kom hem igen var jag helt genomsvett.
Jag åt lite flingor och sen kom mamma och körde ut mej till Stjärngården. Jag skulle ju provrida där idag.

Jag fick rida med tre småtjejor, jättesöta! :)
Den jag fick rida var en liten C-ponny. En skimmel. Han var också jättesöt, väldigt lat men ändå kul att rida på.

När jag hade ridit sa pappa: ''Han ser nästan ut som Piff ju.'' När jag tänkte på det sen så var dom så lika att det gjorde ont i mej. Det märks kanske inte på mej så mycket längre men ibland saknar jag fortfarande Piff nåt otroligt.

Piff var min sköthäst som stod på FORF. Jag var väldigt rädd när jag började rida så jag hade alltid honom. Jag lärde mej lixom rida på honom, lärde mej borsta, lärde mej lita på honom. Han fick mej att fortsätta rida.
Han hade en sjukdom som gjorde att han fick ont i bakbenen. Han stod länge men blev inte bättre. Så han fick gå i pension.
Jag visade det inte för någon annan än mamma men jag saknade honom så det värkte i hela kroppen, jag grät nog varje dag i minst..., ja väldigt länge iallafall.
Jag fick nummer och adress av hans nya ägare men har inte vågat ringa. Tiden läker alla sår sägs det ju och det börjar kännas som att det faktiskt stämmer. Jag är rädd att om jag åker dit blir allt jobbigare igen. Jag orkar inte med det en gång till, sammtidigt som jag vet att jag kommer ångra mej om jag inte ringer.

Jag ska ringa, bara inte just nu.

Men dom var iallafall väldigt lika, snälla, lata, vita, små. Och hade en konstig galopp. Känns lixom som nåt mellan trav och galopp. En tanke att dom var lika och nu saknar jag Piff nåt otroligt!

När Piff vilade brukade jag skritta honom ibland, sista gångerna rann tårarna på mina kinder för jag visste att han skulle åka.
Det var inte meningen att detta inlägget skulle handla om detta, det bara blev så.
En massa kärlek till er som orkade läsa! ;)

Puss.

GOSH VI ÄR BRA!

Hejj,

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Fick stressa som en galning i morse för jag råkade snooza i över en halvtimma. Typiskt mej! :S
Jag hann dit i tid iallafall och va med på dressyrclearonden. Anton va jätteduktig och vi lyckades komma trea.
IGEN! :D
Gosh asså va vi är bra. ;)

Om en stund ska jag kolla på Gossip girl och sen nån film tror jag. Mamma o pappa hade typ hyrt nån, det lät lite mysigt tyckte jag. :)

Puss.

<3

Nu ska jag kila i säng.

Vi hörs imorgon! :)

Anna, Ice age och Ben & Jerrys

Hejj,

Ikväll har jag varit med Anna. Vi har kollat på Ice age och ätit Ben & Jerrys. Supermysigt fast nu har hon precis cyklat hem.
Jag ska nog snart gå och lägga mej för imorron ska jag va i stallet halv nio. Det blir en dressyrclearround på Anton med skötarna i stallet. :)

På måndag ska jag nog förresten provrida på en gård som heter Stjärngården. Jag kanske ska börja rid där istället för på FORF. Isåfall ble det en lektion i veckan och två gånger i veckan rida själv. Verkade jättefint där men jag har inte bestämt mej än. ;)

Puss.

Edward SNYGG

Hejj,
Har precis kommit hem från Varberg, har vart och kollat på New moon. Jättegullig film och Edward är SNYGGSNYGGSNYGG! Jag vill också vara Bella! ;D
Men nu ska jag äta o sen dra mej iväg till Lisa.
Puss.

Bilder fyllda av Sommar, Glädje och Kärlek

s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s




Färgglada prickar i en grå värld

Hejj,

Idag i skolan tog vi grissjukevaccinet. Känner ingenting nu utom lite ont i armen. :)
Efter skolan cyklade jag med amanda in till stan. Tror jag ska pröva Bobbys hårvårdsprodukter. Gillar dom röda flaskorna och dom verkar bra! :)

Amanda hade målat sina naglar jättesött idag. Hon hade hittat en beskrivning på youtube om hur man gjorde dom. Så jag va ju tvungen att kolla med. Hittade jättemånga fina men dom här ska jag nog prova.

Puss.

You know you love me

Hejj,

I förmiddags va jag i stallet, där va det ''blåbärs dressyr''. Typ som en dressyr tävling med jättesnälla regler och lätta program mest för mindre. Tjejerna som va med va jättesöta, tog massa tid på sej att fläta manarna och svansarna.
Vissa va hur nervösa som helst, jag vet hur det känns. Programmet som man har pluggat miljoner gånger bara försvinner ur huvet. ;)

När jag kom hem åkte jag med familjen till göteborg för att lämna av Bror på flygplatsen. Han ska till Skottland en vecka och hälsa på en kompis som jobbar där.

Nu börjar gossipgirl.

''You know you love me, xo xo gossip girl''

Puss.

Barnvakt

Hejj bloggen!

Nu har jag precis vaknat och ätit frukost. Är inte så trött som jag trodde faktiskt. Igårkväll passade jag och Amanda lilla Alvina, det var längese jag kollade på Pippi och Nalle Puh filmer. ;)

Snart ska jag iallafall cykla iväg till stallet och vara där hela förmiddagen.

Puss.

Ramla med cyklen

Hejj,
Bloggade inte igår för huvudet värkte och jag hade massa läxor.
Igår när jag och Amanda skulle cykla hem från stallet så pratade jag med pappa i mobil samtidigt som jag cyklade på en knölig stig, självklart så ramlade jag!
På nåt konstigt sätt så landade jag ovanpå cyklen och slog i båda knäna. Det gjorde så ont att jag la men på gräset, skrattade och grät samtidigt tills Amanda kommer springande, Efter en stund la hon sej jämte mej. Haha! Måste ha sett sjukt ut!
När vi reste oss igen märkte jag att styret hade vridits ett helt varv och fastnat, jag blev hysterisk och stog och hoppade och skrek. (såg sjukt ut igen säkert!)
Så det r bara att gå in i stallet och hämta en skruvmäjsel så vi kan skruva loss nån liten jävla grej som satt ivägen. När jag skulle låsa upp dörren till där skruvmäjslen fanns var jag så arg coh hade ont så mina händer skakade. Fick nästan inte in nycklen i hålet!
När vi äntligen hade fått runt styret och skulle cykla hem upptckte jag att kädjan hade hoppat. Jag börjar gråta igen, orkade verkligen inte mer!
Aa Amanda är proffs på sånt. (y) Så det fixade hon sen cyklade vi äntligen hem. :D
Har fortfarande ont; i benen, tummen och ryggen men jaja. Haha!

Ha det bra så hörs vi! Puss.

Slingan!

Hejj,
Idag har jag vart duktig, sprungit två varv på slingan! Det tog typ en halvtimma men ändån, jag gjorde det! ;D
Det känns som jag glömmer bloggen ibland och det inte blir så mycket, nää jag vet inte hur men jag ska försöka bli bättre. :)
Men nu ropar tvn med Grace Anatiómy på mej. ;)
Puss.

Klädberg och Farsdag

Hejj,
Morgonen har gått till att sortera smutsiga och rena kläder och sedan vika och lägga in dom rena kläderna i garderoben. Världens klädberg har legat på min fåtolj i typ två vekckor nu men äntligen har jag ording på dom igen! ;D
Idag är det ju farsdag så vi ska bruncha på Ocean med familj och mormor och morfar senare idag. Annars ska jag bara va hemma och softa idag. ;)
Puss.

alltid ett steg ifrån det svindlande hoppet

Heej,
Idag har jag vart i stan med mamma o sen när hon åkte hem så träffade jag amanda o hennes mamma o gick med dom en stund i stan med. Nu har jag äntligen fått köpt lacktights, har gått och tjatat om det i flera dagar nu. ;)
Nu sitter jag hemma hos Anna och lyssnar på musik och pratar. :)
Puss.
jsdi
Jag bara älskar denna bilden! Vet inte varför för det är inte speciellt snyggt men den är bara så härlig! ;D

Som en stor röd Ros i det gråa hösmörkret

Hejj,

Idag har jag varit i stallet hela eftermiddagen, kände att jag behövde det. Ibland ligger allt som ett tugnt grått täcke över mej och så fort jag kommer in i stallet släpper det. Jag blir mej igen, glömmer allt jobbig eller allt känns iallafall mindre.

Glömde förresten att berätta att Lisa fyllde 15 år i tisdags, Grattis! :D

Innan kollade jag en annans blogg och hon hade länkat till Dear Mr President med Pink. Jag kommer aldrig glömma när jag, Amanda och Anna satt och lyssnade på den om och om igen. Minnen!

Ha det bra så hörs vi! Puss.

Tandläkaren och True Blood

Hejj,

Idag gick jag från skolan vid halv tolv för jag skulle dra ut en tand. Men när jag kom dit sa tandläkaren att det inte behövdes, fatta att jag blev glad!
Då hade jag redan sagt att jag inte skulle komma tbaks till skolan efter så jag åkte med bror hem. Nu har vi suttit och kollat färdigt på säsong ett av True Blood. :)

lskdl
Dagens klädsel ;)

CSI och godis :)

Hejj,
Idag va första dagen i skolan igen efter lovet. Det va helt okej faktiskt, trodde det skulle va segare.
Efter skolan åkte jag och Amanda in till stan för att köpa en present till Lisa som fyller 15 år imorgon. Jag tänker inte säga vad det är förrän hon har fått den för jag vet att hon läser bloggen ibland. ;)
Nu sitter jag framför tvn och kollar på CSI och äter godis, snart ska jag sova för jag är världens tröttaste!
Puss.

RSS 2.0