Halloween

Hejj,

Kom hem för en liten stund sedan, har spenderat kvällen hemma hos Lovve med Ina, Linnea, Ida, Elina och såklkart Lovve, världens mysigaste lilla halloweenkväll har vi haft!
Jag har skrikit av skratt och tappat känslen i fingrarna när vi va ute, precis som det ska va på Halloween! ;)

Glad Halloween!
Puss.

Asia Spa

Hejj,

Mamma o pappa skulle överraska mej o bror idag. Jag har verkligen försökt lista ut vart vi skulle men precis när vi åkte in i Varberg fattade jag. Vi va på Asia spa. :)

Vi skulle bada i alla bassängerna; varma källorna, massage bassängerna...
Och bada bastu; saltbastu, ångbastu, vanlig bastu, lite kallare bastu...
Så vi har gått mellan bassängerna i en svart jättemysig badrock hela eftermiddagen. Jag tyckte den va så mysig att jag snodde med mej den hem. ;) Nu kan jag gå runt i den här hemma på morgonen ju. :D

Så dagen har varit världens mysigaste! Att åka dit där allt är lugnt och skönt passade verkligen nu när allt är kallt och trist ute. :)

Puss.

Överraskning

Hejj,
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, mamma o pappa ska dra med mej o bror på nånting och dom vill inte säga vad det är. Det enda vi vet är att vi ska ha med badkläder och att det börjar halv två. Gaah jag är nyfiken! :D



sommarlängtan!

Sommar och sol, hellst vid en pool.


Gräva i sanden, med ena handen.


Läsa din dikt, och göra din plikt.



Tävling Hos Foki

Hejj,
Nu är jag med i tävlingen på Fokis.se där man kan vinna produkter från forhair.se./forhair.nu.
Vinnaren utses på fredag, va med och täva du med! ;)

Julkänslor :D

Hejj,

Idag ska jag bara ta d lugnt innan jag o mamma åker till mormor o morfar i eftermiddag. Så det kanske blir att jag börjar sy på rosettskärpet lite sen. ;D

Jag har inte så mycket mer att skriva om än att jag har julkänslor och sitter och lyssnar på All I want for christmas is you. Haha!
Jag vet inte riktigt vad det är med mej idag, jag är helt konstig och sprallig. Kanske får dra mej ut på att springa sen, nu när jag ändå inte ska göra nåt lixom. Annars blir det ju aldrig känns det som. ;)
Fast mitt mål nu är att springa två gånger i veckan så man blir lite tränad! :D

Ha det bra så kanske vi hörs innan jag åker ;)
Puss.

En Bra Dag

Hejj,
Sitter i soffan i morgonrock och på tvn i bakrunden är det nån tecknad barngrejs x)
I köket slamrar pappa med kaffekokaren och marsvinen knaprar lugnt på sitt hö. På msn chattar jag med Lisa och hon har precis ätit frukost, precis som jag.
Det är en riktig lugn morgon utan stress. Dagen kommer bli bra med Lisa. Imorgon ska vi åka till mormor. I vanliga fall hade jag tyckt att det skulle bli tråkigt när dagarna är så lugna men nu är det bara skönt. Allt har varit så stressigt och rörigt ett tag så det är skönt att bara umgås med folk man känner bra och bara göra saker som man känner för.
Detta är en bra dag.
Puss.

Prova en sak

Jag ska bara prööva en sak så strunta i detta inlägget! (a)

Rosettskärp

Hejj,

Nu sitter jag och lyssnar på micheal jackson och pluggar franska på glosboken.se, världens bästa sida när man inte orkar sitta och läsa igenom allt hundra gånger!
Jag kände att jag inte orkar mer nu så jag tar en lite paus och skriver ett inlägg här ;)

Nu är det snart lov, längtar! Skolan är verkligen sjuukt tråkig just nu! Men snart :)

Idag har jag vart och köpt tyg till ett typ skärp som jag ska försöka mej på att sy, tänkte mej nåt i stil med det på bilden fast i ljusblått, får la se hur det blir! ;)
sett
(bilden har jag tagit härifrån; http://mariao.blogg.se/category/do-it-yourself.html

Sjukhusbesök i natten

Hejj,

Inläggen igår va väl inte sådär jätteroliga att läsa kanske men allt va verkligen åt helvete. Kvällen blev inte bättre precis;

först när jag red så fick jag värsta hjärtklappningen i några minuter men det gick över och jag tänkte inte så mke på det. När jag hade ridit var jag helt genomsvettig, jag brukar bli ganska svettig när jag rider men det hade gått igenom tröjan och skyddsvästen va helt blöt på insidan. Så mycket brukar jag verkligen inte svettas!
Men iallafall så fick jag likadant en gång till fast helt hysteriskt, hjärtat rusade verkligen! Min ridlärare kände på hjärtat och såg helt chockad ut, hon frågade hur jag mådde men jag mådde bra, förutom att jag blev lite orolig såklart. Men hjärtat lugnade sig efter några minuter och jag cyklade hem lite senare.
När jag kom hem berättade jag för pappa och bror, dom blev oroliga med såklart och pappa skulle ringa sjukhuset nästa dag. På kvällen fick jag högre puls meninte alls som innan. Pappa ringde till sjukvårdsupplysningen coh frågade vad dom tyckte vi skulle göra. Dom trodde inte det skulle vara nån fara men vi åkte in till halmstad sjukhus. Där tog dom blodtryck, puls, EKG och frågade en massa. Allting såg normalt ut, hon sa bara att jag kanske inte skulle rida på några dagar annars skulle vi bara kontakta vårdcentarlen om jag fick ont av det igen. Vi åkte hem coh var hemma runt halv två tiden inatt. Nu sitter jag här och mår helt bra! :)

så nu vet ni ;)
Puss.

Läxor!

Hejj,

Denna dagen är som sagt lite jobbig, ingenting funkar och allt känns åt helvete. Och nu kom jag precis på att jag har massa läxa till imorgon som jag inte heller har gjort :s Fanfanfan!

Men nu ska jag ta och göra lite läxa och sen ska jag försvinna in i tvn en stund och kolla på desperate housewhives.
Puss.

Lite jobbig dag.

Hejj,

Denna dagen har varit lite jobbig hittills, det är mycket som händer just nu. Plus att jag börjar bli lite vinterdeppig som alltid på hösten. Men det är väl bara att kämpa på och försöka tänka positivt :)

Om en stund ska jag iväg till stallet och rida, mysigt! Hörs kanske ikväll ;)

Puss.

JAG ÄR BÄST!

JAG ÄR GRYM! Idag har jag äntligen varit ute och sprungit, har tjatat om det hur länge som helst nu men det blir lixom aldrig av. Men idag är jag Bäst! Det tog iochförsej typ tretton minuter att springa 2,2 km men ändå! Jag är Bra!

Mina grå joggingbyxor låg i tvättmaksinen innan så jag fick låna mammas löparbyxor (tights?). Dom va så sköna att jag ska skaffa ett par egna ;)
Även om man är helt utmattad både i huvet och kroppen så blir man alldeles sprallig och glad när man har sprungit, man vill aldrig sluta springa ;D

Jag känner att detta inlägget blev lite flummigt och rörigt menmen ;)

Puss.

stall i stora lass

Hejj,
Nu har jag precis kommit hem från stallet. Tävlingen gick bra! Vi kom runt hela banan felfritt, blev inte placerad men är nöjd ändån! ;D

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska jag bara ta det lugnt för jag är världens tröttaste! Har varit uppe sen sex imorse så ikväll ska jag sova tidigt.

Tog lite bilder när jag gick förbi hagarna, här är några;

h
ie
annie
bilderna är helt oredigerade för photoshop funkade inte ;)
Puss.

Tävling imorgon

Nu har jag precis kommit hem från torget och försöker bli varm. Snart ska jag äta och sen ska jag och Lisa till stallet och kolla startlistor coh lära oss banan. För imorgon är det
TÄVLING!

Jag ska tävla på världens sötaste lilla fjording. Han heter Anton och är B-ponny. Lite stor för honom är jag väl men det går, ska bara hoppa 50cm eftersom han är så liten ;)
Jag är inte så nervös än men ikväll och imorgon kommer jag inte gå att prata med typ, jag bli helt fnissig när jag är nervös (:
Men nu ska jag snart äta,

Puss.

Rabih :D

jj
Hejj,

IDAG:

Bakat kakor
Vart med anna
vart ute och gått med anna
köpt godis
ätit godis
blivit mätt
ätit igen
blivit mättare.

Nu ikväll har jag och Anna kollat idol, någon av Tove, Niklas och Rabih SKA vinna! Rabih är världens sötaste med hans lilla mesiga röst och supersnälla, söta ögon ;D

Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag upp sju och på söndag sex så måste sova lite ;)
Ha det bra! Puss.

baka igen.--

Hejj,

Nu ska jag snart baka kakor också för jag bakade bara hälften av bullarna jag skulle ha gjort..
Senare kommer Anna, vet inte vad vi ska göra än, kolla på film kanske. Är sjuuuukt trött idag! Somnade nästan på första lektionen idag i skolan :s

Såg presis att mitt gamla sims 2 står på hyllan, blev lite sugen på att spela faktiskt (a) Kanske senare! '')

Puss.

Baka bullar

Hejj,
Idag har jag bara varit hemma, fast jag har iaf vart duktig och bakat bullar som jag och några i min klass ska sälja på torget på lördag. Vi samlar in pengar i klassen för att kunna åka nånstans ;D
När jag hade bakat skulle jag på utvecklingssamtal, kändes lite onödigt. Vi pratade bara om det som står på hemsidan där man ska kolla sina omdömen typ, kunde man lixom läst hemma få ju. jaja ;I
Nu längtar jag nåt fruktansvärt tills vi ska åka till Thailand! Tänk vad skönt att ligga på stranden i solen och svettas när alla andra här hemma sitter inomhus och kollar ut i regnet (y) Längar så jag tror jag dör!
Nu ska jag sätta på tvn och mysa :)
Puss.

091013

Hejj,

vad gör ni? Jag sitter och kollar på desperate housewhifes. (stavning?)

Idag har jag varit i stallet, va väl inte sådära jättekul att rida kanske men mycigt ändån. På söndag är det LM i hoppning, fruktansvärt nervös! Jag ska iallafall sova hos Lisa på lördag så vi kan vara nervösa och inte kunna sova tillsammans (:

Men nu ska jag snart sova-
Puss.

Känslor

hjärtat
Jag är glad
Jag är ledsen
Jag är rädd

Sammanfattning av dagen.


Kungsmässan

Heej bloggen!
Idag har jag, mamma och lisa varit på Kungsmässan. Åkte mest dit för att hitta en vinterjacka men köpte lite annat också; ett par knästrumpor från Indiska, kofta och blus från Gina tricot och en vinterjacka från MQ. Det kanske kommer en bild på den senare ;)
Imorgon e det skola igen. Det känns ganska segt just nu med skola faktiskt, finns så mycket som är roligare att göra. Men nu är det snart höstlov och sen e det bara några veckor och då kommer jul lovet :D Längtar!

Jag ska försöka att göra minst ett inlägg om dagen nu, har inte gjort det så ofta nu ju ;)
Jaja ha de bra så hörs vi!
Puss.

Jävla tå!

Hejj,

Förlåt för det korta,tråkiga inlägget igårkväll men jag orkade verkligen inte (a)

idag skulle jag egentligen vart med Ina o typ hennes bröder i ishallen med min Jävla tå gjorde så ont att jag inte fick på mej skridskorna. Fattar inte vad jag har gjort med den, fick bara frunktansvärt ont efter en idrottslektion i skolan.

Ikväll ska jag iallafall till skogstorp och kolla på fotbollen mellan sverige och danmark ;)

Puss.

Singstar

Hejj,
Jag har precis kommit hem från Anna där jag o amanda har spenderat kvällen. Vi hittade annas singstar så har sjungit hela kvällen, ska bli gött o sova faktiskt ;)
Puss.

Lars Winnerbäck-om du lämnade mig nu

Hejj,

Skolan idag va seeeeeg! Vi slutar sent och har bara korta raster mellan lektionerna, Amanda räknade ut att vi går i skolan i nästan sju timmar på onsdagar! Det är fan dåligt!

Men nu lite mer positiv; Efter skolan va jag hemma hos Amanda en stund och fikade och myste lite, sen gick vi in till stan coh provade liiiiite skor ;D

Nu sitter jag och lyssnar på Lars winnerbäck medans jag väntar på att klockan ska bli nio. Då börjar Grace anatomy och efter det kommer True blood. :D

Puss.


Lars winnerbäck-om du lämnade mig nu

Sjuk

Hejj,

Har varit sjuk hela helgen och är hemma från skolan idag med. Ganska mysigt att vara hemma, bror e också hemma som tur är, annars hade jag dött av tråkighet! ;) Snart ska jag ta och koka lite nudlar till lunch, världens bästaste mat! ;D

I eftermiddag ska jag åka o vaccinera mej mot något inför thailand, hatar sprutor så vi får la se...?

Hörs senare kanske ;)

puss.

Idol och sjuk

Hejj,

Ídag hade lärarna fått skolkatalogen så jag fick en snabb blick i den, såg inte så mke för många va runtomkring. Får hoppas på att den kommer hem till mej snart också ;D
 -

Nu sitter jag och kollar på idol, har ont i halsen o huvet så det blir nog ingen skola imorgon.
-

pussarokramar

RSS 2.0